Trouw Duurzame 100 verkiest Ons Buurtschap! | Haarlem Ons Buurtschap
1276
post-template-default,single,single-post,postid-1276,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
trouw-duurzame-100-verkiest-ons-buurtschap-haarlem

Trouw Duurzame 100 verkiest Ons Buurtschap!

Ons bewonersinitiatief werd gekozen voor de Trouw Duurzame 100! Wat een leuke eer en opsteker voor alle deelnemers en vrijwilligers die het pilotproject iZoof Car Sharing in Haarlem verder proberen te brengen.

De Duurzame 100 is een jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door Dagblad Trouw, bedoeld om duurzame initiatieven te stimuleren. Net als in 2019 dit jaar geen wetenschappers, politici en mensen uit het bedrijfsleven in de lijst van duurzame en groene denkers, maar het burgerinitiatief staat centraal!

Eerder werd het pilotproject iZoof Car Sharing genomineerd, dat een samenwerking is tussen vereniging Ons Buurtschap en Spaarnelanden, en werd geïnitiëerd door bewoners. Als Haarlemse bewoners zijn we heel trots dat ons initiatief is verkozen!

(Afbeelding: Dagblad Trouw, Nanne Meulendijks)