Presentatie aan Haarlemse fracties | Haarlem Ons Buurtschap
888
post-template-default,single,single-post,postid-888,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Presentatie aan Haarlemse fracties

De stad Haarlem kampt met bereikbaarheidsproblemen, hoge parkeerdruk, verstening en sterk vervuilde lucht. Onlangs verzorgden we op uitnodiging van de D’66-fractie een presentatie voor alle Haarlemse fracties over de resultaten van de pilot-periode en de potentie van elektrisch autodelen met bewoners, om in Haarlem de genoemde problemen te verbeteren.

Binnenkort horen we of er een vervolgsessie komt voor het beantwoorden van vragen uit de fracties. Deze sessie is openbaar, en we zullen onze groeiende groep deelnemers en geïnteresseerden hiervoor uitnodigen via de appgroepen in de buurten.

In gesprekken met ambtenaren merken we telkens dat het weinig begrepen wordt hoe we als bewoners verantwoordelijkheid willen nemen en actief willen bijdragen aan een houdbare toekomst van onze mooie stad. Dat ons mobiliteitsgedrag de inzet is, en elektrisch autodelen het middel waarmee we de leefomgeving verbeteren.

De sessie is dus een mooi moment om met z’n allen aan de Haarlemse politiek te laten weten dat dit initiatief leeft, dat we het willen behouden en dat we voor de vele geinteresseerden in de buurten, doorgang wensen voor de bredere toepassing in de hele stad.