Online Meet-up: e-Autodelen in jouw buurt | Haarlem Ons Buurtschap
1581
post-template-default,single,single-post,postid-1581,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Online Meet-up: e-Autodelen in jouw buurt

In 2018 namen Haarlemse buurtbewoners het initiatief tot een concept voor elektrisch autodelen vóór en dóór bewoners. Met elektrisch autodelen willen zij stadsbreed (parkeer)ruimte vrijmaken, de luchtkwaliteit en leefbaarheid verbeteren, en daarmee bijdragen aan de toekomstbestendigheid van onze mooie stad. Samen met Spaarnelanden/iZoof startten zij een pilotproject in Ramplaankwartier en Planetenwijk om samen met bewoners het deelconcept te ontwikkelen.

Steeds vaker horen we dat er interesse is in andere buurten. Woon je buiten de pilotbuurten Planetenwijk of Ramplaankwartier, en wil je dit Haarlemse autodeelinitiatief naar jouw buurt halen?
Dan nodigen we je van harte uit voor een online meet-up op 18 februari, van 19.45 – 21 uur.

Wat is de bedoeling?

Het doel van de meet-up is tweeledig: We willen je informeren over het bestaan van dit initiatief van Haarlemse bewoners en hopen je met onze eigen ervaringen te inspireren om autodelen te overwegen. Maar ook: om een groep ondernemende bewoners bij elkaar te brengen die dit initiatief in hun eigen buurt willen opstarten.

Wat gaan we doen?

In deze sessie zullen bewoners van de proefbuurten Ramplaankwartier en Planetenwijk kort ervaringen uit de iZoof Car Sharing-pilot delen, zodat er daarna volop ruimte is voor uitwisseling en vragen van de deelnemers aan de meet-up.
Met geïnteresseerden starten we begin maart een aantal co-creatie sessies waarin we met elkaar een wervingscampagne voor de (eigen) buurt ontwikkelen, door te doén.

AANMELDEN

Klik hier om je aan te melden voor de online meet-up van 18 februari, 19.45-21.00 uur.
Via de mail ontvang je de link naar de online omgeving. We houden je dan ook op de hoogte met onze nieuwsbrief.